Primăvara Voluntarilor la Biblioteca Municipală Mediaș

Voluntarii vor sărbători venirea Primăverii și deschiderea Programului de Voluntariat în Biblioteca Municipală ,,Stephan Ludwig Roth’’ în data de 7 martie, de la ora 14, la sediul din Piața Regele Ferdinand I numărul 1, în Sala de Conferințe. Împreună cu elevii din Colegiul Tehnic Mediensis și din Școala Națională de Gaz este pregătit un eveniment adresat în primul rând doamnelor, pentru că va fi sărbătorită Ziua Internaţională a Femeii - 8 Martie. În același timp va fi deschisă campania de recrutare de voluntari noi care să se implice în proiectele culturale, sociale și educaționale care vor fi derulate în anul 2016. Muzică, poezie, o paradă a costumelor tradiționale, prezentarea de machiaje și coafuri sunt doar câteva dintre momentele care vor încânta publicul în data de 7 martie.
Krista Lurtz – o bloggeriță pasionată de artă plastică și muzică folk va expune pentru prima dată la Bibliotecă, mărțișoare și bijuterii lucrate manual, iar tinerii din Colegiul Tehnic Mediensis vor aduce Primăvara într-o inimă mare cu flori și alte lucruri confecționate în atelierele colegiului. Parada costumelor va fi susţinută de PledoarIE pentru IE sub îndrumarea Cristinei Pustai de la Şcoala Naţională de Gaz.
Primăvara Voluntarilor este un eveniment organizat în cadrul Proiectului Voluntarii cărților din Bibliotecă susținut de Direcția pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret și derulat la Biblioteca Municipală ,,Stephan Ludwig Roth’’, prin Raftul cu Iniţiativă implementat la nivel naţional în 16 biblioteci de către Fundaţia Provobis, Asociația Națională a Bibliotecilor Publice din România şi Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat.
Un produs Blogger.