SN Deco Group – o nouă abordare online

SN Deco Group anunță lansarea noului său website corporativ; acesta poate fi accesat la acceași adresă ca și până acum, www.sndeco.ro. Noua platformă a fost concepută pentru a reflecta dezvoltarea accelerată prin care a trecut grupul de firme în ultimii ani, precum și calitatea de a fi unul din liderii de facto ai pieței de decorațiuni. 
Navigarea și structura site-ului a fost mult îmbunătățită, la fel și funcționalitatea, permițând tuturor utilizatorilor să acceseze informații despre companiile grupului, produsele și serviciile oferite, precum și toate noutățile din cadrul SN Deco Group. Creat în mod special pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, site-ul a fost proiectat în funcție de cele mai noi standarde din domeniul online, fiind compatibil cu orice tip de platformă, precum și cu orice tip de dispozitiv.
Noul website a fost astfel gândit, încât vizitatorii să poată beneficia de un conținut online mai bogat, care este ușor de accesat, printr-o structură clară. Conținutul este disponibil în trei limbi: română, engleză și germană, fiind astfel accesibil și clienților sau partenerilor de afaceri din străinătate. 
Cu prilejul lansării, domnul Uwe Draser, managerul SN Deco Group a declarat: “Vreau să mulțumesc clienților, colaboratorilor și întregii echipe SN Deco Group, care prin susținerea și efortul lor au contribuit la succesul primilor 25 de ani de existență a grupului. Îi invit cu această ocazie să rămână alături de noi, pentru a crește împreună la fel de susținut ca și până acum.”  
SN Deco este lider regional în domeniul producției, importului și distribuției directe a produselor din domeniul decorațiunilor interioare. Gama de produse include decorațiuni interioare, produse pentru casă, curte și grădină. Produsele SN Deco se adresează atât clienților persoane fizice, cât și societăților comerciale.
Un produs Blogger.