Se angajează 35 de polițiști. Aici ai toate informațiile

Vrei o carieră plină de provocări? Cariera de polițist este exact ceea ce cauți! În data de 1 aprilie s-a dat startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române. Astfel, la nivelul Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu concursul de încadrare din sursă externă este organizat pentru ocuparea a 35 posturi de agent de poliție, specialitatea ordine publică, repartizate la posturile de poliţie comunală din judeţul Sibiu. De asemenea, este organizat concurs pentru ocuparea unui post vacant de agent de poliţie prin reîncadrare ca poliţist, la Postul de Poliție Sadu. 
În perioada 1 – 8 aprilie 2016, în intervalul orar 9-15, persoanele care doresc să participe la concursurile organizate pot depune cereri de înscriere la sediul Serviciului Resurse Umane al Inspectoratului de Poliţie al Județului Sibiu, situat în municipiul Sibiu, stada Revoluției nr. 4 – 6. Dosarele de recrutare vor fi depuse, în volum complet, până la data de 15.04.2016, în zile lucrătoare.
Concursul se va desfăşura în data de 14 mai 2016 şi va cuprinde următoarele probe: evaluarea performanţei fizice, test scris, de tip grilă, interviu pentru departajare (doar în cazul în care este necesară departajarea candidaţilor). Înainte de aceste probe, fiecare candidat va fi evaluat din punct de vedere medical şi psihologic.
Detalii complete referitoare la condiţii de participare, bibliografie şi posturi disponibile, pot fi consultate şi pe pagina web oficială a Inspectoratului de Poliţie al Județului Sibiu, secţiunea Cariere: https://sb.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.
Un produs Blogger.