Un bărbat și-a omorât copilul de 4 ani și i-a topit corpul în sodă caustică

Caz incredibil instrumentat de procurorii din judeţul Sibiu. Un bărbat de 44 de ani şi-a omorât copilul de doar patru anişori pentru că făcea gălăgie iar ca să şteargă urmele crimei i-a topit trupul într-un cazan cu sodă caustică, anunță www.stiridesibiu.ro. Criminalul a fost reţinut de  procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu care îl prezintă azi în faţa instanţei cu propunere de arestare pentru  omor şi profanare de cadavre. Crima cumplită a avut loc satul Zlagna, comuna  Bârghiş, din judeţul Sibiu, iar martoră la scenele cumplite a fost chiar mama copilului, care în cele din urma l-a denunţat pe autorul omorului după trei ani de la moartea copilului. “S-a reţinut că,în urmă cu trei ani, inculpatul Z.A. (în vârstă de 44 ani), aflându-se la domiciliul său din satul Zlagna, com. Bârghiş, jud. Sibiu, împreună cu concubina sa O.T.I. şi copilul acesteia, minorul L.A.V., în vârstă de 4 ani, deranjat fiind de o manifestare isterică a minorului, l-a introdus în casă şi i-a aplicat mai multe lovituri în zona feţei şi a pieptului. Urmare a intensităţii loviturilor primite, minorului L.A.V. i s-a făcut rău, a vomat, în scurt timp s-a învineţit şi a decedat”, informează Parchetul Sibiu.
Nebunia celor doi nu s-a oprit aici iar tatăl băiatului ucis a pus la cale un senariu cumplit prin care a încercat să şteargă urmele crimei. L-a îngropat în curte, uar după ce a făcut rost de sodă caustică i-a topit practic corpul. “Inculpatul Z.A. a săpat o groapă în locuinţa sa unde a introdus corpul minorului, după care s-a deplasat în mun. Tg. Mureş de unde a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică.  La momentul revenirii la domiciliul său, inculpatul Z.A. a dezgropat cadavrul minorului, l-a pus într-un cazan pe sobă, a adăugat apă şi soda caustică şi timp de mai multe ore a întreţinut focul cazanului până la momentul la care corpul minorului s-a transformat într-un lichid gelatinos”, mai spun anchettaorii. Rămăşiţele pământeşti ale copilului, topite, au fost aruncate în  pe  malul râurilor Târnava Mare şi Mureş , unde a fost lăsat şi cazanul în care l-a fiert.
După denunţul mamei, care trăia in concubinaj cu criminalul, procurorii  Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu l-au reţinut pe sibian iar în data de 18 aprilie este prezentat cu propunere de arestare preventivă o perioadă de 30 zile.
Un produs Blogger.