VIDEO - Viceprimarul Mediașului face scandal: Radierea mea din PNL este abuzivă


Viceprimarul Mediașului, George Petrescu, spune că decizia de radiere a sa din rândurile Partidului Național Liberal Mediaș este una abuzivă. George Petrescu spune că poate prezenta documente medicale pri care să demonstreze că joi, când Biroul Permanent Local al PNL Mediaș a decis radierea sa din partid, nu a putut ajunge la respectiva ședință. În cursul zilei de vineri, Petrescu a reacționat pe această temă și a spus că va contesta această decizie atât la forurile superioare ale partidului de la Sibiu, cât și la București. 
Viceprimarul George Petrescu, cel care și-a anunțat intenția de a candida la funcția de primar al municipiului de pe Târnava Mare din partea ALDE însă fără a părăsi PNL Mediaș, a fost radiat joi seara din Partidul Național Liberal. Într-o ședință a Biroului Permanent Local al Partidului Național Liberal Mediaș s-a decis radierea lui Petrescu din PNL. În acest fel, George Petrescu va pierde calitatea de consilier local și implicit cea de viceprimar al Mediașului. ,,Organizația PNL Mediaș a aflat despre decizia domnului George Petrescu de a candida la funcția de primar al orașului Mediaș din partea altui partid politic, altul decât PNL. Consideram ca nu a respectat procedurile statutare, corecte si morale pentru un astfel de demers si ca urmare a declarațiilor sale l-am așteptat sa își dea demisia de onoare din partid. Având in vedere problemele pe care domnul Petrescu George le are cu Justiția si toate nerealizarile din acest mandat, nerealizarile de care medieseni îl considera responsabil si pe domnia sa, PNL Mediaș a decis sa nu îl mai includă la alegeri pe lista de candidați la Consiliul Local Mediaș si nici sa nu îl mai sprijine pentru a obține alte funcții in Administrația Locala. Conducerea organizației locale a PNL Mediaș a votat astăzi in unanimitate radierea din partid a domnului Petrescu George Stelian si a înaintat aceasta propunere Biroului Permanent Județean Sibiu.
În aceeași ordine de idei, tuturor membrilor PNL care au decis să se alăture altor partide politice sau să susțină candidații altor partide le cerem public sa renunțe la funcțiile obținute în Administrația Locală, funcții pentru care au beneficiat de suportul PNL”, a declarat, joi seara, Elena Sajgo, purtătorul de cuvânt al PNL Mediaș.
Un produs Blogger.