VIDEO Viorel Arcaș: Ministrul Transporturilor nu este bine informat în privința centurii Mediașului


Senatorul social democrat Viorel Arcaș a susținut vineri dimineața o conferință de presă și a abordat subiectul Centrului pentru Permise Auto din municipiul Mediaș. Senatorul medieșean a spus că din punctul său de vedere a făcut tot ce a ținut de realizarea acestui centru,l iar Prefectura Sibiu s-a ocupat de partea ei de responsabilitate. În acelați timp, senatorul medieșean a menționat că lucrările care mai trebuie executate cad în sarcina municipalității medieșene.
În același timp, senatorul Arcaș a adus în discuție și subiectul centurii ocolitoare a Mediașului, la o zi după ce ministru Transporturilor, Dan Costescu, a declarat că nu există finanțare și că ar exista un litigiu la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor. Viorel Arcaș a menționat că singurul litigiu existent a fost între compania care a cîștigat studiul de fezabilitate și CNANDR, care ar fi refuzat semnarea contractului pentru efectuarea studiului. Între timp, mai susține Arcaș, litigiul a fost finalizat în favoarea societății care a câștigat licitația.
Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a spus, joi, că în bugetul pentru acest an nu a fost cuprinsă finanțarea centurii ocolitoare a Mediașului pentru că există o contestație, procesul fiind în derulare la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor. În cazul în care litigiul va fi rezolvat în acest an, este posibil ca proiectul centurii ocolitoare a Mediașului să fie finanțat pentru anul 2017. 
Un produs Blogger.