ACCIDENT RUTIER: Femeie lovită de un autoturism, în Mediaș

ACTUALIZAREO femeie în vârstă de 48 de ani a fost accidentată joi după amiaza pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș. Potrivit Poliției Rutiere Mediaș, femeia a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Din fericire, rănile suferite de medieșeancă nu au fost foarte grave. Evenimentul este cercetat de polițiștii rutieri din oraș, care încearcă să stabilească toate condițiile în care s-a produs accidentul rutier.
Este al doilea eveniment rutier petrecut în această săptămână pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș cauzat de traversarea neregulamentară a străzii. Un medieșean în vârstă de 72 de ani a fost rănit grav luni după amiaza pe Șoseaua Sibiului din Mediaș. Bărbatul s-a angajat în traversarea neregulamentară a Șoselei Sibiului, în apropiere de intersecția cu actuala șosea de centură a orașului, prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind surprins și accidentat de un autoturism condus regulamentar. Potrivit Poliției Rutiere, șoferul autoturismului circula dinspre Copșa Mică spre centrul orașului. Un echipaj de prima ajutor a ajuns imediat la locul accidentului și l-a transportat pe bărbat la spital. 

ȘTIREA INIȚIALĂ -O femeie a fost accidentată joi după amiaza pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș. Potrivit primelor informații oferite de Poliția Rutieră, femeia traversa neregulamentar strada. Voi reveni cu detalii.
Un produs Blogger.