Accidentare gravă a unui jucător al Gazului Metan. Ambulanța a fost chemată de urgență

Au fost momente de panică la ultimul antrenament al Gazului Metan susținut înaintea plecării spre Târgoviște, pentru partida de miercuri după amiază cu Chindia. Mijlocașul Valentin Coșereanu a fost accidentat grav după ce portarul Alexandru Greab a făcut o alunecare greșită. Coșereanu a rămas întins pe gazon, acuzând dureri teribile la picior, iar la stadionul Gaz Metan a ajuns și un echipaj al Ambulanței Mediaș care l-a transportat la spital. Valentin Coșereanu a fost diagnosticat cu fractură de peroneu și a ajuns la spitalul din Târgu Mureș. El va ajunge cel mai probabil în Ungaria zilele următoare, unde va fi operat.
Fractura de peroneu, os al membrului inferior, este o ruptură sau o întrerupere a continuității osului situat în partea externă a gambei, în spatele tibiei. Accidentul este de cele mai multe ori rezultatul unui traumatism indirect ce torsionează osul sau îl indoaie până când acesta cedează. Atunci când apare din cauza unui traumatism direct, fractura de peroneu se produce în mod violent, consecința fiind de obicei ruperea transversală sau multiplă (cominutivă) a osului și expunerea acestuia la exteriorul pielii (fractura deschisă).
Un alt jucător al Gazului Metan, plecat între timp de la echipa medieșeană, a suferit o accidentare similară în luna decembrie a anului 2013. Dan Roman a suferit o accidentare horror în minutul 38 al partidei dintre FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș, atunci când Ciprian Dinu i-a provocat o fractură de peroneu şi ruptură de maleolă la gleznă. 
Un produs Blogger.