Poliția Mediaș a făcut 12 descinderi la hoții de lemne. Pagubă de 40.000 de lei

Poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, au efectuat în cursul zilei de miercuri un număr de 12 percheziții domiciliare în județul Mureș şi au pus în aplicare mai multe mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală și sustragere de arbori. La nivelul Postului de Poliție Blăjel există în lucru un dosar penal privind tăierea ilegală și sustragerea de arbori, din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că, bănuiţii locuiesc în județul Mureș. Prejudiciul estimat în acest moment al anchetei este de 40.000 de lei.
Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, au pus în aplicare 12 mandate de percheziție domiciliară și mai multe persoane urmând a fi aduse pentru audieri. Persoanele au fost audiate la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș. 
Peste 30 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, Serviciului Ordine Publică – Biroul Delicte Silvice și 2 grupe ale Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu s-au deplasat în judeșul Mureș pentru desfășurarea activităților, beneficiind de sprijinul efectivelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș și Inspectoratului Județean de Jandarmi Mureș. Activitățile în acest caz au beneficiat de suportul Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Române. 
Un produs Blogger.