Promovarea nu mai e așa de sigură: Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș 1-0

Gaz Metan Mediaș a pierdut poziția de lider al seriei a doua din liga secundă la fotbal, după înfrângerea de miercuri după amiază de la Târgoviște. Jucătorii lui Cristi Pustai aveau nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate pentru a menține distanța de 3 puncte în fața celor din Târgoviște, însă fotbaliștii medieșenii au părut copleșiți de miza partidei. Jucătorii Chindiei au fost mai periculoși în primele minute ale partidei, în minutul 16 Cherchez are o pătrundere în careu în viteză pe dreapta, a cebtrat în faţa porţii de pe linia de tuşă, iar Cazan a fost aproape de autogol după ce a reușit să devieze minea în corner, foarte aproape de prima bară. În minutul 19, Cherchez a scpat singur spre poarta medieșenilor, trage destul de bine însă Greab a respins în corner. Chindia obține o lovitură de la 11 metri în minutul 33, atunci când Cazan l-a faultat în careu pe Cherchez, iar Honciu înscrie fără probleme.
Repriza a doua a însemnat o luptă disperată, dar fără orizont a Gazului Metan de a obține măcar un punct din această partidă. Cele mai mari ocazii ale medieșenilor i-au aparținut lui Gavra. În minutul 64, acesta bate o lovitură liberă din marginea careului, uşor lateral stânga, însă portarul Meilă respinge din vinclul din dreapta sa. După 8 minute, același Gavra preia pe piept o minge, se întoarce şi şutează puternic la colţul lung, însă pe lângă poarta lui Meilă. Chindia putea înscrie în primul minut al prelungirilor, cănd Grigore a pătruns în careu pe stânga, și a trimis la colţul lung pe lângă Greab, dar mingea se loveşte de bară.
În urma acestei înfrângeri coroborate cu victoria echipei UTA Arad, Gaz Metan a căzut pe locul 3 al seriei. Medieșenii au parte sâmbătă dimineața de un veritabil meci al disperării cu UTA, orice rezultat în afara victoriei echivalând cu risipirea aproape în totalitate a șanselor de revenire în prima ligă.
Un produs Blogger.