Aproape 400 de angajați ai Spitalului Mediaș au semnat pentru susținerea fostului director Bogdan Burghelea. Listele au fost depuse la Primărie

385 de angajați ai Spitalului Municipal Mediaș au semnat listele de susținere pentru fostul manager Bogdan Burghelea, care și-a anunțat demisia din funcție la sfârșitul săptămânii trecute. Timp de câteva zile, angajații spitalului medieșean au semnat listele de susținere, acestea fiind depuse în cursul zilei de luni la sediul Primăriei Mediaș. Demisia managerului Spitalului Municipal Mediaș, Bogdan Burghelea, a stârnit un val de nemulțumire, dar și sprijin pentru fostul director printre angajații unității medicale din municipiul de pe Târnava Mare. Oamenii au început să semneze liste de susținere încă de joia trecută, prin intermediul cărora își exprimă solidaritatea cu directorul care și-a anunțat plecarea din funcție.
Vă reamintesc faptul că directorul general al Spitalului Municipal Mediaș,Bogdan Burghelea, și-a depus în cursul zilei de joi demisia din funcție. În același timp, Bogdan Burghelea, care era membru în Biroul Politic Local al Partidului Național Liberal-filiala Mediaș, a anunțat că și-a dat demisia și din PNL. Ambele demisii au fost motivate de motive persoane. Bogdan Burghelea a fost directorul Spitalului Municipal din Mediaș începând cu anul 2010.

Un produs Blogger.