Gaz Metan Mediaș începe pregătirile pentru Liga I

Fotbaliștii Gazului Metan se reunesc miercuri după amiază la stadionul din Mediaș pentru a demara pregătirile pentru noul sezon competițional din Liga I. După ce au reușit promovarea, fotbaliștii medieșeni nu au avut foarte multe zile de vacanță la dispoziție, astfel că jucătorii vor fi prezenți miercuri după amiază la reunirea sub comanda antrenorului Cristian Pustai. 
În ceea ce privește jucătorii, nu sunt foarte multe noutăți. Gaz Metan Mediaș a ajuns recent la un acord cu fundașul central Sergiu Muth, care revine astfel la formația de pe malurile Târnavei Mari. Muth a semnat în urmă cu aproape două săptămâni un acord cu formația pregătită de Cristian Pustai. Contractul a fost semnat pe un an de zile, cu opțiune de prelungire. Fundașul central în vârstă de 26 de ani s-a născut la Târnăveni și și-a început cariera de jucător, la Chimica, din localitate. Sergiu Muth revine la Gaz Metan Mediaș de la ASA Târgu Mureș, unde s-a transferat la începutul acestui an. Înainte să plece la Mureș, Sergiu Muth a jucat la Gaz Metan încă din anul 2007, cu scurte treceri pe la Prefab Modelu (Liga 2) și CSMS Iași. De asemenea, Sergiu Muth a îmbrăcat tricourile reprezentativelor naționale la selecționatele U17, U19 și U21. Printre cei care vor reveni la Gaz Metan se numără și portarul Răzvan Pleșca, el fiind împrumutat un sezon la FC Botoșani.
De la reunirea de miercuri după amiază va lipsi unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Gazului Metan în returul ligii secunde. Mijlocașul Valentin Coșereanu a fost accidentat grav la unul dintre antrenamentele Gazului Metan, înaintea partidei din play off cu Chindia Târgoviște, după ce portarul Alexandru Greab a făcut o alunecare greșită. Coșereanu a rămas întins pe gazon, acuzând dureri teribile la picior, iar la stadionul Gaz Metan a ajuns și un echipaj al Ambulanței Mediaș care l-a transportat la spital. Valentin Coșereanu a fost diagnosticat cu fractură de peroneu.
Un produs Blogger.