Gheorghe Roman: Singrul sondaj de opinie real este cel de duminică seara, de la urne

Candidatul Partidului Național Liberal pentru Primăria Mediaș, Gheorghe Roman, a transmis un mesaj alegătorilor din Mediaș înaintea scrutinului de duminică.
"Ne aflăm la finalul campaniei electorale. Pe parcursul acesteia, m-am întâlnit cu mulți dintre dumneavoastră, prilej cu care v-am prezentat echipa propusă de Partidul Național Liberal pentru Consiliul Local, precum și proiectele pe care le avem pentru orașul nostru în perioada 2016-2020. Vă mulțumesc tuturor pentru deschiderea de care ați dat dovadă și pentru mesajele de susținere. Consider că acum se poate produce schimbarea în bine de care orașul nostru are mare nevoie. 
Dragi medieșeni, pentru ca această schimbare să se înfăptuiască este nevoie ca duminică, 5 iunie, să mergem cu toții la vot, indiferent de opțiunea noastră politică. Doar așa îi putem legitima și responsabiliza pe viitorul primar și pe viitori consilieri locali și județeni. Duminică seara, după închiderea urnelor, vă invit în zona centrală a orașului, pentru a aștepta împreună rezultatul alegerilor, rezultat care, în opinia noastră, reprezintă singurul sondaj real de opinie", a precizat Gheorghe Roman.
Un produs Blogger.