Pompierii au intervenit pentru scoaterea apei dintr-un imobil din Mediaș și la două incendii

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în acest weekend, la șapte accidente rutiere, 80 de urgențe medicale, pentru evacuarea apei din subsolul unui imobil, dar și pentru stingerea a două incendii.
Vineri, 24.06.2016, la ora 11.45, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Mediaş a intervenit, pe strada Unirii din municipiul Mediaş, pentru evacuarea apei din subsolul unui imobil.
Noaptea trecută, la ora 00.44, Detaşamentul de Pompieri Sibiu a intervenit, în municipiul Sibiu, zona Câmpşor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost agricol. Incendiul, care a cuprins adăpostul, pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp, a fost stins de către pompieri într-un timp foarte scurt.
Tot noaptea trecută, însă la ora 02.13, un echipaj de pompieri, din cadrul Punctului de lucru Avrig, a intervenit, în localitatea Porumbacu de Sus, str. Principală, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. Datorită intervenției pompierilor, incendiul a cuprins numai 6 mp din acoperişul casei de locuit. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.
Formaţiunile SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „ Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit la 7 accidente rutiere, 1 transport la elicopter, dar și la 80 de urgențe medicale, cele mai multe intervenții fiind asigurate de echipajele SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu. Tot în această perioadă, formaţiunile SMURD din cadrul Serviciilor Publice Voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului, au intervenit la 45 de urgențe medicale, acordând primul-ajutor calificat persoanelor cu diferite afecțiuni medicale.
Un produs Blogger.