Prezentarea volumului II "Poporul de proști versus Eminescu", la Mediaș

Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș împreună cu Liceul Tehnologic „Școala Națională de Gaz” Mediaș organizează prezentarea volumului semnat de Răzvan Ducan, „Poporul de proști versus Eminescu”.
Volumul de poezie este la a II-a ediție și marchează 127 de ani de la trecerea în eternitate a poetului Eminescu. Cartea cuprinde aproape 70 de poezii (108 pagini) dedicate în întregime lui Mihai Eminescu.
Iată ce spune prefaţatorul cărţii, Valentin Coşereanu, doctor în litere, scriitor, fost director al Memorialului Eminescu de la Ipoteşti: "…Citesc în ultimii ani tot felul de bazaconii, încât, de foarte multe ori, mă mir că hârtia nu se îngălbenește de ruşine. Am citit poem după poem din plăcere, dar și din curiozitate. Poate undeva dă chix – îmi ziceam. Nu s-a întâmplat. Nu numai că nu s-a întâmplat, ci am avut satisfacția că cineva îl pătrunde atât de bine pe Eminescu, cel care are parte de nici el nu le mai poate suporta, El care a putut suporta atâtea… Sunt mulțumit (şi mulțumesc neformal) că cineva lucrează în spiritul poeziei Lui. Să vă felicit? Ar fi prea puțin. Poate să vă spun că m-a uns la inimă"; a precizat Valentin Coșereanu.
Evenimentul se va desfășura în Biblioteca Municipală „Stephan Ludwig Roth” Mediaș, marți, 21 iunie 2016, începând cu ora 18.
Un produs Blogger.