Au vrut să se răzbune pe primar și i-au înțepat cauciucurile mașinii

Orgoliile sau invidia ating paroxismul în comuna sibiană Tîrnava. Răzbunările unor localnici pe primarul reales al comunei au ajuns la etapa "automobilul". Norbert Pleiner, primarul localității din nordul județului Sibiu s-a trezit în două dimineți cu cauciucurile tăiate la autoturismul personal. Prima dată s-a întâmplat luni dimineața, iar joi dimineața acțiunea s-a repetat. Autorul sau autorii nu au avut nicio problemă cu faptul că mașina era parcată chiar în fața porții primarului. Au înțepat cauciucurile din spate ale autoturismului fără să fie observați de nimeni. 
"Nesimțirea a ajuns la o cotă maximă. Au ajuns până acolo "unii", să facă un obicei din înțepatul cauciucului la maşina personală a primarului chiar în fața porții. Luni dimineața cauciucul din partea stângă spate, iar joi dimineața cauciucul din dreapta spate, asta pe lângă numeroasele sesizări mincinoase la diferite instituții. În orice caz, de câte ori voi cădea, mă voi ridica de fiecare dată, dar atenție! De fiecare dată când mă ridic, MĂ RIDIC MAI PUTERNIC !!!", a scris Norbert Pleiner pe contul personal de Facebook.
În cazul în care "operațiunea cauciucul" se va repeta, primarul din Tîrnava este decis să depună plângere la Poliție pentru a afla cine este în spatele acestei răzbunări.
Un produs Blogger.