Echipa Gaz Metan Mediaș îți poate aduce o grămadă de bani

Echipa Gaz Metan Mediaş are o cotă de 111 pentru câştigarea titlului. Gaz Metan - deşi nou-promovată - a avut una dintre cele mai bune campanii de transferuri dintre echipele din Liga I, în această vară, scrie www.tribuna.ro.
În urmă cu un an, fanii lui Leicester care au avut nebunia de a paria că echipa lor favorită va cuceri titlul în Premier League erau priviţi cu oarecare milă de cunoscătorii fenomenului fotbal. Într-un campionat cu cluburi precum Chelsea, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Liverpool, iar lista rămâne deschisă, o echipă ca Leicester ar fi trebuit să se mulţumească dacă ar fi prins un loc pe lista de Europa League, nu să se gândească la Champions League sau chiar la titlu. A trecut sezonul şi minunea s-a petrecut, iar cei care au crezut cu adevărat în şansa lui Leicester şi nu au acceptat oferta făcută de casele de pariuri de răscumpărare a tichetului, în această vară au încasat sume considerabile.
În ţara noastră, cu puţine zile înainte de începerea unui nou sezon casele de pariuri licenţiate au afişat cotele echipelor din Liga I pentru titlul naţional. Nou-promovată în primul eşalon, echipa Gaz Metan ocupă abia locul 10 într-un clasament al respectivelor cote. Concret! Cine pariază acum 100 de lei pe câştigarea campionatului de către Gaz Metan, iar medieşenii vor cuceri titlul de campioni, peste un an va încasa 11.100 de lei. Sub Gaz Metan se mai află doar Concordia, FC Botoşani, CSMS Iaşi şi FC Voluntari, ultima cu o cotă de 301.
Un produs Blogger.