FOTO: Tânăr de 22 de ani decedat într-un grav accident rutierComunicat IPJ Sibiu - "În data de 14 iulie, în jurul orei 17.15, pe DN 14, în afara localității Brateiu, s-a produs un accident rutier deosebit de grav. Accidentul s-a produs în următoarele împrejurări: Un tânăr de 22 de ani, domiciliat în Alma, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 14, având direcția de deplasare Mediaș - Sighișoara, în afara localității Brateiu s-a angajat în depășirea unei coloane de vehicule fără să se asigure și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă în aceeași direcție de deplasare de un bărbat de 37 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, șofer care nu s-a asigurat  corespunzător înainte de efectuarea virajului la stânga pentru a intra pe un drum lateral. În urma accidentului a rezultat decesul motociclistului", spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție al județului Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ - Un tânăr în vârstă de 22 de ani din localitatea Alma Dumbrăveni și-a pierdut viața într-un grav accident rutier petrecut la ieșirea din Brateiu spre Sighișoara. Potrivit Poliției Rutiere, tânărul aflat pe o motocicletă s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini și a intrat în coliziune cu un camion. Impactul a fost devastator. Motocicleta a ajuns într-un lan de grâu la peste 50 de metri de locul impactului, iar tânărul a fost aruncat la peste 20 de metri de locul accidentului. Un echipaj al Ambulanței Mediaș și un echipaj SMURD Mediaș i-au acordat primul ajutor tânărului, însă cu toate eforturile depuse, tânărul nu a mai fi putut salvat, fiind declarat decesul acestuia. "Motociclistul în vârstă de 22 de ani, domiciliat în localitatea Alma, s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini și a intrat în coliziune cu un camion. În urma impactului motociclistul a decedat", spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Circulația a fost blocată pe Drumul Național 14 în zona accidentului mai bine de 2 ore. Polițiștii rutieri au început cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au condus la producerea tragediei.

Un produs Blogger.