Drumul spre Păltiniș a fost închis din cauza condițiilor meteo

ACTUALIZARE - Traficul spre staţiunea montană Păltiniş se desfăşoară cu dificultate, măsura restricţionării temporare a fost ridicată. Cu toate acestea, la faţa locului sunt prezente mai multe echipaje ale poliției rutiere care asigură punctele de intrare/ieșire pe acest segment de drum judeţean, conducătorilor auto fiindu-le aduse la cunoştinţă condiţiile de trafic.
Poliţiştii rutieri le recomandă cetăţenilor care doresc să urce spre Păltiniş:
- să-şi monteze lanţuri pe anvelope,
- să circule cu maximă prudenţă, carosabilul este acoperit cu zăpadă întrucât activitatea vehiculelor de deszăpezire este îngreunată din cauza ninsorii şi a viscolului puternic,
- să nu parcheze autovehiculele pe marginea părţii carosabile,
- iar dacă pe traseu  întâlnesc vehicule de deszăpezire să le acorde prioritate, să staţioneze pe cât posibil cât mai aproape de marginea părţii carosabile pentru a facilita intervenţia acestora. 

ȘTIREA INIȚIALĂ - Poliția Rutieră a decis închiderea drumului spre Păltiniș. Acest lucru a fost comunicat de Inspectoratul de Poliție al județului Sibiu în cursul dimineții de luni. "Din cauza condițiilor meteo, traficul spre Păltiniș va fi blocat temporar", a anunțat Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Un produs Blogger.