Apel DISPERAT: AJUTAȚI-MĂ să-mi aduc SORA DECEDATĂ în țară


Sora Lucianei Maurer, medieșeanca ucisă în orașul scoțian Falkirk, lansează un nou apel disperat către toți cei care au aflat de tragedia familiei. Nu a reușit să strângă nici măcar un sfert din suma necesară pentru repatrierea Lucianei care a lăsat singură pe lume o fetiță de 9 ani. Luciana Maurer a fost ucisă în noaptea de 4 spre 5 decembrie, într-o locuință din zona centrală a orașului scoțian Falkirk, cazul fiind încă învăluit în mister.  Revenită din Scoția, unde a mers zilele trecute să-și identifice sora, Denisa Zoltan, e mai prăbușită ca oricând. „Aflăm tot mai puțin despre cum a murit. Știu doar că a fost înjunghiată de mai multe ori. Cum a ajuns acolo, cu cine, nu se știe… Probabil că nu vom ști niciodată. Autoritățile scoțiene ne-au spus foarte puțin, probabil că vom afla mai multe după anchetă. Ce știu clar este că nu am banii necesari să o aduc în țară. Nu ne-o dau acum, nu s-a finalizat ancheta…Cred că ne-o dau, undeva, în ianuarie…. Ajutați-mă să-mi aduc sora moartă înapoi în țară”, a spus femeia disperată.
A primit semnale de la mai mulți oameni că vor să-i ajute, a deschis cont și la o bancă mai ușor accesibilă pentru cei care doresc să doneze  și își pune mari speranțe că medieșenii se vor aduna în număr mare la concertul caritabil pregătit pentru data de 22 decembrie la Restaurantul Noi’s din Mediaș. Banii strânşi vor fi donaţi familiei care trebuie să plătească aproximativ 5.000 Euro pentru a aduce la Mediaş trupul neînsufleţit al Lucianei Maurer.
Luciana, în vârstă de 23 de ani, a fost ucisă în noaptea de 4 spre 5 decembrie, într-o casa din orașul scoțian Falkirk. Suspectul principal de uciderea tinerei este un localnic, Setve Mathieson, în vârstă de 38, care a fost arestat pentru omor, răpire și proxenetism.

DONAȚI orice sumă în următoarele conturi:

1.Cod BIC Raiffeisen Bank RZBRROBU/Cod IBAN RO96RZBR0000060017327715 MARIA WAGNER CON EURO
2.Cod BIC Raiffeisen Bank RZBRROBU/Cod IBANRO64RZBR0000060017327709 CONT LEI MARIA WAGNER
3 . ING Bank, Zoltan Denisa Maria – Cont: RO20INGB0000999904719407



Un produs Blogger.