ACCIDENT RUTIER la Târnava. Mașină RĂSTURNATĂ într-un PÂRÂU

ACTUALIZARE POLIȚIA RUTIERĂ - În data de 18 decembrie 2014, în jurul orei 6.30 pe DN 14, între localităţile Copşa Mică şi Tîrnava, un gălăţean în vârstă de 58 de ani, care circula dinspre Tîrnava nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, în condiţii de carosabil umed a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, într-o râpă din partea dreaptă a sensului său de mers. În urma autoaccidentului a fost rănită uşor pasagera din dreapta şoferului, în vârstă de 56 de ani, tot din judeţul Galaţi, victima fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Mediaş continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, după ce i-au întocmit dosar penal conducătorului auto pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

ACTUALIZARE - Potrivit informațiilor primite de la Poliția Rutieră, cele două persoane care se aflau în autoturismul răsturnat într-un pârâu la Târnava nu sunt rănite grav. Traficul în zona evenimentului rutier se desfășoară normal.

ȘTIREA INIȚIALĂ - Accident rutier joi dimineața la ieșirea din Târnava spre Copșa Mică. Un autoturism a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat într-un pârâu situat la ieșirea din localitatea Târnava. Potrivit primelor informații, două persoane au fost rănite în urma evenimentului. Voi reveni cu detalii.
Un produs Blogger.