Baschetbaliştii Gazului Metan au pierdut toate meciurile de la Cupa Mureşul

Gaz Metan a încheiat pe locul 4 turneul de la Tg. Mureş, disputat la sfârşitul săptămânii trecute, dotat cu "Cupa Mureşul". Medieşenii au pierdut toate cele 3 meciuri desfăşurate în cadrul acestuia, scrie www.tribuna.ro.
Vineri, în prima zi, Gaz Metan a întâlnit-o pe Dinamo Bucureşti. După 40 de minute formaţia din Capitală s-a impus la o diferenţă de 5 puncte, scor 80-75. Diferenţa a fost făcută în prima repriză după ce Dinamo a câştigat primele două sferturi cu 19-11, respectiv 23-16. După pauza mare, medieşenii au avut 24-17 în cea de-a treia perioadă, iar pe ultima au câştigat-o cu 24-21, insufiecient însă pentru a întoarce rezultatul. În acest meci, pentru Gaz Metan au înscris Aliaksandr Pustahvar, Robertas Gravauscas (ambii câte 18 puncte), Vaidotas Paciukas (17), Niksa Niklic (10), Vlad Salopa (7), Ioan Dan (3) şi Mihai Gavrilă (două).
O zi mai târziu, baschetbaliştii medieşeni au cedat cu scorul de 79-61 în faţa celor de la BCM "U" Piteşti. Piteştiul a început meciul în forţă, având un avantaj de 14 puncte după primele 10 minute (25-11), dar formaţia din Mediaş a echilibrat jocul în cea de-a doua perioadă (24-12), astfel că, la jumătatea partidei, argeşenii mai aveau doar un coş peste adversar (37-35). În partea a doua ,jucătorii lui Ovidiu Teleabă şi Mihai Popa au mai marcat doar 26 de puncte. Piteştenii au câştigat meciul la o diferenţă de aproape 20 de puncte după 27-14 în sfertul al treilea şi 25-12 în ultimul. Peciukas a fost principalul marcator al Gazului Metan, cu 20 de puncte. Pentru echipa din Mediaş au mai marcat Grabauskas (9 puncte), Pustahvar (7), Mihai Gavrilă, Dragoş Andrieş (câte 6), Nikolic (4), Ioan Dan (3), Cristian Corneanu, Gediminas Navickas şi Salopa (câte două).
Sâmbătă, Gaz Metan a cedat în faţa echipei gazdă, BC Mureş Tg. Mureş, scor 89-76. Prima repriză a fost echilibrată, mureşenii având avantaj de doar o jumătate de coş la pauza mare. primul sfert a fost al Gazului Metan, la limită (24-23), următorul revenindu-le gazdelor (25-23). La reluare, BC Mureş a câştigat sfertul al treilea cu 29-12, desprinzându-se în câştigătoare. Ultimele 10 minute au fost ale medieşenilor (17-12). Pentru Gaz Metan au marcat Pustahvar (14 puncte), Nikolic, Grabauskas (câte 13), Peciukas (12), Salopa, Andrieş (câte 5), Horia Cristean (4), Ioan Dan (4), Navickas, Gavrilă şi Tischemko (câte două).
"Cupa Mureşul" a fost câştigată de BCM "U" Piteşti, urmată în clasament de Dinamo şi BC Mureş, Gaz Metan încheind turneul pe ultimul loc.
Gaz Metan îşi continuă pregătirile în vederea noului sezon, cu două meciuri de verificare în compania formaţiei SCM Universitatea Craiova, în deplasare. Primul a fost programat aseară, iar cel de-al doilea se va juca astăzi.

Un produs Blogger.