FOTO: Recomandarea zilei: manichiură la Unghiute Ralu (P)



Se spune că unghiile îngrijite reprezintă cea mai bună carte de vizită pentru o femeie. Atunci când cunoaștem pe cineva, cei mai mulți dintre noi suntem foarte atenți la mâinile persoanei respective, chiar și fără să ne dăm seama de acest lucru. O manichiură îngrijită nu este greu de obținut și nici de întreținut, mai ales atunci când apelezi la serviciile unui profesionist în acest domeniu.
Prin manichiură, doamnele și domnișoarele își pot ”înfrumuseța” orice ținută. Unele femei preferă să își coordoneze manichiura cu machiajul, sau își fac manichiura în funcție de culoarea hainelor, însă cele care optează pentru o manichiură ce rezistă măcar o săptămână sau mai mult, aleg manichiura o manichiură care să le reprezinte cel mai bine personalitatea sau preferințele personale.
De la clasica manichiură franțuzească, la manichiurile cu diferite modele geometrice, dungi, buline, floricele sau alte modele simpatice, nimic nu este imposibil, este nevoie doar de puțină creativitate, de îndemânare și de talent.
Bineînțeles, pentru ocaziile speciale, o manichiură cu o ojă semipermanentă sau cu un model mai elaborat completează o ținută elegantă. 
Dacă nu aveți timp pentru o manichiură care să necesite retușuri dese, puteți opta pentru o manichiură cu gel, care este mult mai rezistentă, dar care vă permite să experimentați cu diferite stiluri și culori, fără ca aceasta să dăuneze unghiilor.
Nu aș fi adus vorba despre acest subiect, dacă nu aș fi vrut să vă fac o recomandare. Raluca este o fată foarte pricepută, care este pasionată de manichiură și pedichiură, dar care are și experiență în acest domeniu. A realizat o mulțime de manichiuri reușite până acum, după cum puteți vedea și în imaginile de mai sus. În cazul în care doriți o manichiură impecabilă, Raluca vă poate ajuta să alegeți culorile sau modele potivite, sau vă poate realiza o manichiură clasică, pe care o puteți purta indiferent de ocazie.
Așadar, vă invit să vedeți mai multe manichiuri pe pagina de Facebook Unghiute Ralu, prin intermediul căreia o puteți contacta ca să aflați mai multe informații. 
Un produs Blogger.