Mesajul senatorului Viorel Arcaș cu ocazia Zilei Mondiale a Educației

Elevii de azi sunt adulţii de mâine. Ei reprezintă viitorul României şi al Europei. Ei vor construi România şi Europa peste 10-15 ani. Aşa cum îi creştem şi îi formăm azi, aşa îi vom avea mâine. Cum arată şcoala de astăzi, aşa va arăta societatea de mâine. De aceea susţin fără echivoc investiţia în educaţie. Şi o consider cea mai importantă investiţie. Este asigurarea noastră de viitor. Doar o educaţie de calitate poate aşeza România pe drumul cel bun
Cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei, vreau sa multumesc tuturor cadrelor didactice din Romania pentru minunata munca pe care o desfasoara, modeland suflete si caractere, trasand drumuri de viitor si punandu-si amprenta asupra fiecaru copil. Rolul si responsabilitatea lor sunt imense, iar efortul, niciodata rasplatit cum se cuvine.
Le urez tuturor educatorilor, invatatorilor, profesorilor, multa sanatate si putere de munca si imi exprim speranta ca greutatile intampinate in activitate nu-i vor impiedica sa fie aceleasi calauze luminate ale destimului nostru national. 
Un produs Blogger.