350 de locuri de muncă în Portugalia. Salariul ajunge la aproape 1.200 de euro

Prin reţeaua EURES la începutul anului 2016  sunt oferite  350  locuri de muncă pentru   recoltarea zmeurei, în sectorul agricol din  Portugalia. 
Culegătorii vor lucra în Portugalia în perioada februarie – iunie 2016. Se va lucra  în mai multe companii  care sunt  exemple în acest sector  de agricultură cu mijloace tehnice  şi tehnologice  evoluate  care  deţin  echipe  mari de personal  cu studii superioare şi formare în ştiinţe agricole.
Cerinţe: 
-aptitudini fizice / capacitate de a muncii;
-fără antecedente penale (cazier judiciar); 
-educaţie şi formare: minim şcoală primară; 
-experiență profesională: preferință pentru candidații cu experiență în recoltarea zmeurei sau pentru candidații cu experiență în agricultură (munca în sere sau în agricultură); 
-disponibilitate: pentru muncă sezonieră, între 2 până la 3 luni în Portugalia.
Limbi străine:de preferinţă limba engleză/spaniolă-cunoştinţe de bază(dar nu este obligatoriu).
Pot aplica atât femei cât şi bărbaţi  cu vârsta cuprinsă între 18-50 ani. 
Contractul de muncă  este  de cel puțin 2 luni, începând din februarie/ martie 2016 până în mai / iunie 2016, cu posibilitatea de integrare permanentă în cadrul companiei. 
Salariul de bază lunar este cuprins între 505 -1192 Euro/brut/lună, în funcţie şi de orele suplimentare efectuate.
   Angajatorul oferă plată în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârșitul campaniei (data de sfârşit a acesteia urmează să fie stabilită în cursul lunii mai).
Persoanele interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES din judeţul de domiciliu pentru a fi înregistrate în baza de date EURES. 
Termenul limită pentru aplicaţie este 21.12.2015. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor  inregistrate .
Candidaţii din judeţul Sibiu sunt aşteptaţi la AJOFM  Sibiu, str. Morilor, nr.51A, camera 440 , etaj 4, în vederea înregistrării în baza de date pentru munca în străinătate cu următoarele acte:
             -copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);
-C.V  în  limba română;
-cazier judiciar valabil din care să rezulte că persoanele nu au antecedente penale ;
-adeverinţă  medicală cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”;
-1 poză tip paşaport;
-formular de înregistrare în limba română (se completează la sediul agenţiei).
Un produs Blogger.