Prefectul judeţului Sibiu: Cluburile din judeţ au deficienţe

Prefectul Sibiului, Ovidiu-Ioan Sitterli a declarat, luni dimineaţa, că, în urma întâlnirii Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-au constatat probleme în ceea ce priveşte situaţia cluburilor din judeţul Sibiu, scrie www.tribuna.ro. "Am făcut o analiză preliminară a controalelor făcute în cluburile din Sibiu, din judeţ şi municipiu. S-au făcut controale la foarte multe cluburi, s-au constatat deficienţe, s-au lăsat planuri de măsuri şi urmează ca în perioada următoare să controleze şi să vadă dacă s-au îndeplinit planurile de măsuri lăsate pentru ca activităţile din respectivele cluburi să se desfăşoare în condiţii de siguranţă pentru consumatori", a declarat prefectul Sitterli, luni, când a venit să doneze sânge pentru victimele de la Colectiv. Potrivit prefectului, deficienţele erau legate de PSI şi de evacuare.
De asemenea, prefectul a mai spus că la nivelul ISU Sibiu, Poliţiei Sibiu, Jandarmeriei, "aceste controale au fost o preocupare constantă şi nu s-au făcut doar în weekend, ci în perioada prevăzută de lege, preventiv şi constant pentru descoperirea problemelor". Întrebat dacă el consideră că sibienii sunt în siguranţă în cluburi, prefectul Sitterli a spus că "tehnic, nu vă pot spune, pentru că nu sunt de specialitate, dar s-au constatat deficienţe la cluburile din Sibiu şi urmează să monitorizăm în perioada următoare remedierea acestora".
Prezent la Centrul de Transfuzii, prefectul a vrut să le mulţumească sibienilor care au venit să doneze sânge. "Sper ca toţi sibienii care pot dona sânge şi care îndeplinesc condiţiile să vină să doneze. Eu le mulţumesc încă de pe acum tuturor celor care sunt prezenţi şi celor care vor veni în perioada următoare", a mai spus prefectul.
Un produs Blogger.