"Campion" - Reținut după mai bine de 30 de furturi și distrugeri

Un bărbat de 38 din Avrig a fost depistat şi reţinut miercuri de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Avrig, fiind principalul suspect în peste 30 de dosare penale privind infracţiuni de furt calificat şi distrugere. Bărbatul a fost depistat miercuri în urma unei acţiuni la care au participat peste 30 poliţişti din cadrul I.P.J. Sibiu, Centrului Chinolog Sibiu şi Poliţiei Locale Avrig. 
În perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016, pe raza localităţilor Avrig, Porumbacu de Jos, Tălmaciu şi Racoviţa au fost sesizate numeroase infracţiuni de furt calificat (din locuinţă) şi distrugere, în urma activităţilor specifice desfăşurate existând suspiciunea rezonabilă că faptele ar putea fi comise de aceeaşi persoană. În cursul zilei de miercuri, o echipă complexă de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Avrig, Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Porumbacu de Jos, Serviciului Acţiuni Speciale cu sprijinul echipajelor canine ale Centrului Chinolog Sibiu au reuşit identificarea şi reţinerea unui bărbat de 38 de ani, domiciliat în Avrig, bănuit de săvârşirea acestor fapte. 
Bărbatul va fi reţinut pentru 24 de ore şi prezentat în cursul zilei de joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de arestare preventivă.  Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Avrig în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului. 
Un produs Blogger.