Conferinţă la Mediaş: Conectarea prin comunicare

Grăbiți-vă să vă asigurați un loc în sală la conferința Conectarea prin comunicare susținută de Monica Reu, în data de 24 februarie, ora 17:00 la Casa Gazelor Naturale din Medias. Biletele au început să se epuizeze, 75% din locuri au fost deja ocupate. Este un eveniment unic și în premieră la noi în oraș, iar prețul este unul promoțional având în vedere faptul că la astfel de conferințe biletele încep de la 100 de Ron. Deoarece locurile sunt limitate, participarea se face numai  pe bază de înscriere.
CONECTAREA PRIN COMUNICARE
CUM PUTEM CLĂDI O RELAȚIE DE CALITATE CU COPIII NOȘTRI CU AJUTORUL COMUNICĂRII NONVIOLENTE
Educația este mult prea prețioasă pentru a fi motivată de tactici coercitive. Comunicarea Nonviolentă promovează educația motivată de respectul pentru viață, de dorința de a deprinde abilități și de a contribui la bunăstarea proprie si a celorlalți.
Modelul Comunicării Nonviolente dezvoltat de Marshall Rosenberg contribuie eficient la crearea de relații armonioase între părinți și copii, fiind un extraordinar instrument de rezolvare și mediere de conflicte, de ințelegere profunda a nevoilor celor mici și de creare a unui sistem de familie benefic pentru toată lumea.
În această conferință vom explora moduri în care ne putem conecta în mod autentic la copii, le putem înţelege nevoile reale şi putem clădi împreună cu ei o relaţie bazată pe iubire necondiţionată, înţelegere reciprocă, cooperare şi empatie.
IATĂ CÂTEVA DIN TEMELE PE CARE LE VOM ABORDA:
• De ce este conectarea mai importantă decât corectarea
• Cum ne putem conecta la noi înşine şi la copii în situaţii dificile
• Nevoile de bază ale copiilor şi cum le putem împlini
• 5 cheiţe care ne ajută să oferim copiilor o educaţie bazată pe valori
TRAINER - MONICA REU
Monica Reu este fondatorul si presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta si primul trainer roman certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator CNFPA si organizeaza si conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, impartasind metoda in cursuri deschise, grupuri de practica, tabere de familie, scoli si institutii. Pasiunea ei este sprijinirea dascalilor, a parintilor si a cuplurilor in implementarea acestui model de comunicare in viata de zi cu zi.
Mai multe detalii despre activitatea Monicăi, testimoniale, Comunicarea Empatică şi activitatea Asociatiei pentru Comunicare Nonviolentă găsiţi pewww.nonviolenta.org.
PREȚUL UNUI BILET ESTE DE 50 DE RON
PENTRU ÎNSCRIERI ACCESAȚI http://manainmanacufericirea.ro/index.php/formular
sau telefonic 0745/598 141 - ANDREEA MARIAN
Un produs Blogger.