ULTIMA ORĂ - Demisie surpriză: Dan Voinea a plecat din PNL Mediaș

Fostul președinte al PNL Mediaș, Dan Voinea, a pelcat din partid. După ce în urmă cu câteva luni a demisionat din funcțiile politice deținute în PNL, Dan Voinea a decis ca începând de luni, 21 martie 2016, să plece și din organizația Mediaș a Partidului Național Liberal. Mai jos vă prezint scrisoarea înaintată de Dan Voinea către conducerea PNL Mediaș.

Catre,
Organizatia municipala PNL Medias
In urma cu cateva luni, subsemnatul Voinea Danut Viorel, mi-am dat demisia din functiile de conducere ale PNL la nivel local si judetean. Gandul meu a fost acela de a privi oarecum din exterior, pentru a gandi mai limpede, decizii la care nu mai eram parte. Multe dintre deciziile luate de atunci si pana acum m-au determinat ca incepand cu data de astazi, 21.03.2016 sa va transmit demisia din acest partid avand motivatia DEZAMAGIRE.
Intre vorbe si fapte este o diferenta atat de mare incat vad ca acest drum conduce la o prapastie. Cei mai multi dintre membri nu merita sa umble pe un drum cu final incert dupa o munca foarte grea de ani si ani.Multi ar fi meritat,in urma muncii lor, sa nu fie lasati deoparte pentru persoane considerate valoroase ,(valoare pe care nu o neg!), insa a caror munca nu a avut rezultate in PNL Medias.
Imi intregesc decizia si cu aceea a demisiei din Consiliul Judetean Sibiu.
SURSĂ FOTO - www.monitoruldemedias.ro
Un produs Blogger.