Dosare penale pentru auto neînmatriculat și alcool la volan

Doi locuitori din Mălâncrav s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști cu autoturismul neînmatriculat, respectiv băut la volan.
Polițiștii rutieri din Dumbrăveni au oprit pentru control în trafic un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că valabilitatea plăcuțelor de înmatriculare ale mașinii sunt expirate. Conducătorul auto, un localnic de 63 de ani, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducere pe drumurile a unui autoturism neînmatriculat
Tot la Mălâncrav, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un conducător auto, în urma verificărilor fiind stabilit că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul alcooltest indicând valoarea de 0,43 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, iar mașina condusă este neînmatriculată. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 61 de ani, domiciliat în Mălâncrav, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul de către un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice.
Un produs Blogger.