Meteo: Săptămână caldă, dar cu furtuni și vânt

Marţi, vremea va fi în general închisă și se va răci față de ziua precedentă. Cerul va fi acoperit și pe arii extinse se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă. La munte precipitațiile vor deveni mixte, predominant  sub formă de ninsoare, noaptea. Izolat, în zona Carpaților Meridionali, cantitățile de precipitații vor depăși 20...25 l/mp. Vântul va sufla în general moderat cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 15 grade, iar cele minime între 6 și 7 grade.
Miercuri, vremea se menține în general închisă. Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei, când pe arii relativ extinse se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă. În cursul nopții cerul se va degaja, și doar izolat, la începutul intervalului, se vor mai semnala ploi slabe. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 18 grade, iar cele minime între 4 și 6 grade.
Joi, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, temporar noros după-amiaza și seara, când local se vor semnala ploi cu caracter de aversă, însoțite izolat și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 20 grade, iar cele minime între 7 și 8 grade.
Vineri şi în weekend, vremea va fi în general instabilă și apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă, însoțite și de descărcări electrice. În zona înaltă de munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 19 grade, iar cele minime între 6 și 8 grade.
Un produs Blogger.