Mihai Macaveiu: Banii Mediașului trebuie să fie în slujba locuitorilor orașului

Candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria Mediaș spune că un obiectiv important al platformei sale electorale o reprezintă Dezvoltarea Urbană Durabilă. Obiectivul central al programului: banii localității în slujba locuitorilor ei.
Proiectele propuse nu conțin tot ce ne-am dori, dar conțin tot ceea ce se poate face în următorii 4 ani. Mediașul poate deveni un oraș în care să simți că trăiești, nu doar că locuiești.
Acest lucru se poate realiza printr-o cooperare continuă între cetățeni și aleși pe calea dialogului și a inițiativei.
Doar așa putem ajunge la o schimbare reală de la starea actuală a Mediașului la comunitatea care se autoconduce, dispune de un buget propriu și își rezolvă problemele. Nu facem promisiuni demagogice, deoarece realitățiile vieții ne obligă la responsabilitate, la înțelegerea limitelor impuse de resurse disponibile.
Credem că Mediașul merită o soartă mai bună, iar cu o administrație eficientă poate să-și proiecteze și să-și asigure propria dezvoltare.
Obiectivul central al programului de administrare îl reprezintă asigurarea condițiilor optime de trai, de muncă și de dezvoltare a personalității pentru toți locuitorii municipiului Mediaș, fără niciun fel de discriminare.
Un produs Blogger.