Aproape 500 de locuri de muncă pentru șomerii din Mediaș și județul Sibiu

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile 491 locuri de muncă vacante oferite de 83 angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite 31 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare şi anume analist cumpărări, analist calitate, asistent manager, administrator financiar, contabil, inginer producţie, inginer textile, pielărie, inginer mecanic, inginer ecolog, inginer automatist, manager de zonă, manager proiect, proiectant inginer mecanic, şef proiect, şef secţie, etc., în timp ce 460 de posturi sunt pentru persoanele cu o pregătire medie. 
Printre cele mai căutate posturi sunt cele pentru operatori la mașini unele automate și semi-automate, unde sunt disponibile 16 posturi, alte 13 joburi fiind oferite operatorilor la mașini unele cu comandă numerică, iar 16 locuri de muncă sunt disponibile pentru operator introducere, validare și prelucrare date. 31 de locuri de muncă sunt oferite pentru muncitorii necalificați la asamblarea și montarea pieselor, 20 de posturi pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor, 35 de locuri de muncă pentru montatori subansamble și 15 pentur lucrători comerciali. De asemenea, sunt oferite 36 de posturi pentru agenți de vânzări, 17 locuri pentru confecționeri-asamblori articole din textile și mai multe locuri de muncă pentru agenți de securitate. 
Lista completă a locrilor de muncă din această perioadă poate fi consultată la sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Mediaș din incinta fostei Școli de Aviație din oraș.
Un produs Blogger.