Aproape 800 de joburi pentru Mediaș și județul Sibiu

Ofertă extrem de bogată de locuri de muncă la nivelul județului Sibiu. Exact 771 de locuri de muncă vacante sunt oferite în această perioadă de 88 angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite 27 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare, şi anume administrator financiar, analist calitate, asistent manager, administrator financiar, arhitect urbanism, contabil, designer industrial,  inginer producţie, inginer textile, pielărie, inginer mecanic, inginer electromecanic, manager de zonă, managerde zonă,  proiectant inginer mecanic, şef secţie, specialist resurse umane,  etc., în timp ce 744 de posturi sunt pentru persoanele cu o pregătire medie.
33 dintre locuri de muncă oferite sunt pentru agenți de vânzări, alte 35 de locuri de muncă pentru asamblatori-montatori articole marochinărie, 3 de joburi sunt oferite casierilor, iar alte 20 de locuri de muncă sunt pentru conducătorii de motoscutere. 32 de posturi sunt pentru confecționeri-asamblori articole din textile, 37 de posturi pentru lucrătorii comerciali, 17 posturi pentru marochineri-confecționeri marochinărie după comandă, 34 de joburi sunt scoase la concurs pentru montatori subansamble, iar 51 de locuri de muncă sunt oferite muncitorilor necalificați în industria confecțiilor. De asemenea, sunt oferite 22 de locuri de muncă pentru muncitorii necalificați la ambalarea produselor solide și semisolide, 51 de posturi pentru mncitori necalificați la asamblarea și montarea pieselor, iar alte 20 de locuri de muncă sunt pentru operatori confecționeri industriali îmbrăcăminte din țesături, tricotaje și materiale sintetice. În același timp, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă le sunt oferite 10 posturi de ospătari, 25 de posturi de șoferi autobuze și alte 25 de locuri de muncă șoferilor de autoturisme, camionete și mașini de mare tonaj.
Lista completă a locrilor de muncă din această perioadă poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51A.
Un produs Blogger.