FOTO - Preotul și credincioșii bisericii din Cimitirul Ortodox Mediaș, alături de Rareș







Preotul și credincioșii Bisericii Ortodoxe din Cimitirul Municipal Mediaș s-au mobilizat pentru ajutorarea lui Rareș, un copil de 7 ani din oraș care are nevoie de tratament la o clinică din Germania. La finalul slujbei din prima zi de Rusalii, credincioșii prezenți la biserică au făcut donații pentru copilul din Mediaș, pentru a-i da o șansă la copilărie și o viață normală. 
Rareș a fost diagnosticat cu cu Astrocitom Pilocitic grad 1, o tumoră situată în interiorul trunchiului celebral. A fost supus unei intervenții chirurgicale extrem de riscante și unui tratament oncologic în Spania, însă starea de sănătate a lui Rareș nu este una dintre cele mai bune în acest moment. Copilul are probleme de echilibru, ochii și nervii faciali îi sunt afectați și vorbește atât de greu încât se face înțeles cu mare dificultate. Iar acestea sunt doar primele semne pentru că, din păcate, tumora continuă să crească, iar mărirea ei va conduce la degradarea stării de sănătate a micuțului. Viitorul copilului din Mediaș depinde de efectuarea unui tratament oncologic la o clinică din Munchen. Costul acestui tratament este 28.000 euro, bani pe care părinții lui Rareș nu îi au în acest moment.
Cei care doresc să îl ajute pe Rareș, care doresc să îi ofere o șansă la viață pot face donații în conturile deschise pentru acest caz. 
Cont în lei: RO47INGB0000999904307350 
Cont în euro: RO42INGB0000999905879519 
Ambele conturi sunt deschise la sucursala ING Medias, titular fiind Radu Căpățînă. 
Un produs Blogger.