Meteo: Săptămână cu vreme caniculară

Luni, vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza în zona de munte unde izolat se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte și pe Valea Oltului. Temperaturile maxime se vor încadra între 32 și 34 grade, iar cele minime între 15 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul județului. După-amiaza indicele de temperatură umezeală (ITU) va atinge izolat valoarea critică de 80 de unități.
Marţi, vremea se menține călduroasă, izolat caniculară după-amiaza, iar disconfortul termic va fi accentuat. Indicele de temperatură umezeală (ITU) va atinge și depăși pe arii restrânse valoarea critică de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Pe arii restrânse după-amiaza și noaptea se vor semnala averse de ploaie, însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 32 și 35 grade, iar cele minime între 16 și 20 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul județului.
Miercuri, vremea va fi deosebit de caldă și ușor instabilă după-amiaza și seara. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza când local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte și izolate în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 33 grade, iar cele minime între 16 și 19 grade. Indicele de temperatură umezeală (ITU) va atinge izolat valoarea critică de 80 de unități.
Joi, vremea va fi caldă și instabilă după-amiaza și seara. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza când local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice și izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 31 grade, iar cele minime între 16 și 19 grade. 
Vineri şi în weekend, vremea va fi caldă și instabilă după-amiaza și seara. Cerul va fi variabil în primia parte a zilei, apoi va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse  de ploaie, însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină. Izolat cantitățile de precipitații vor fi însemnate, de peste 20 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 31 grade, cu cele mai ridicate valori în prima parte a intervalului, iar cele minime între 15 și 18 grade.
Un produs Blogger.