Super distracție pentru tinerii din Mediaș, la Balul Liceelor

Vineri, 24 iunie 2016, Consiliul Local al Tinerilor Mediaș va organiza cea de-a șaptea ediție a Balului Liceelor. Tema din acest an va gravita în sfera muzicală, titlul acesteia fiind "Music Battle". Fiecare dintre cele 10 perechi participante vor reprezenta un gen muzical, încercând să înglobeze cat mai bine fiecare detaliu semnificativ, rezultând un spectacol adevărat, care are menirea de a promova diversitatea în cultura muzicială. Spectacolul va avea loc la Sala Traube Mediaș începând cu ora 17. Continuarea balului va avea loc în Serabeva Club&Lounge începând cu ora 22:00 în aceeași zi. Prezentatorul balului din acest an este Mircea Bravo, renumit pentru farsele sale promovate în mediul online.
Cei care își vor cumpăra bilete la sală dar și la continuare și vor participa la ambele evenimente se pot bucura de o reducere de 50% la servicile pentru categoria B ale Școlii de Șoferi Levy Car Mediaș. La intrarea la spectacol și continuare biletele vor fi însemnate.
Sponsorul principal al balului este Școala de șoferi Levy Car Mediaș care pe lângă reducerea de 50% pe care o acordă tuturor participanților la proiect oferă două școlarizări gratuite pentru cei care vor obține titlul de Miss&Mister.
Bilete se pot găsi în toate liceele din Mediaș la membrii Consiliului Local al Tinerilor, însă vor putea fi achiziționate de la intrările celor două locații.
Un produs Blogger.