VIDEO: Conducerea Primăriei s-a întâlnit cu profesorii din oraș. Nemulțumiri față de colaborarea cu Compartimentul Învățământ



Conducerea Primăriei Mediaș s-a întâlnit în cursul zilei de joi cu profesorii din cadrul unităților de învățământ din municipiu. Primarul Gheorghe Roman și viceprimarul Christine Thellmann au dorit să afle de la cadrele didactice care sunt problemele existente la nivelul unităților de învățământ din oraș în cadrul întâlnirii la care a participar și Ștefan Firu, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Primarul Gheorghe Roman a precizat la finalul întâlnirii că a fost informat despre nemulțumirile cadrelor didactice referitoare la felul în care colaborează cu reprezentanții Compartimentului Învățământ din cadrul Primăriei Mediaș, precizând că în perioada următoare vor fi luate toate măsurile care se impun pentru remedierea situației.
La rândul său viceprimarul Christine Thellmann, căruia i-au fost delegate atribuții legate de învățământul medieșean, a precizat că în perioada imediat următoare va avea întâlniri în teren, la unitățile școlare din municipiul Mediaș, pentru a vedea la fața locului care sunt școlile sau grădinițele care necesită investiții în perioada vacanței de vară.
Un produs Blogger.