Două victorii pentru Gaz Metan în cantonamentul de la Zlatibor

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaș a început în această săptămână pregătirea în staţiunea sârbă Zlatibor. Fotbaliștii pregătiți de Cristian Pustai vor disputa până pe 8 iulie un număr de cinci jocuri de verificare cu adversari din Rusia, Serbia, Bosnia-Herţegovina şi Muntenegru. Până în prezent singurii doi adversari confirmaţi sunt Mordovia Saransk, formaţie care evoluează în prima ligă din Rusia, respectiv FK Rad Belgrad, formaţie care evoluează în prima ligă din Serbia.
În această perioadă vor fi testaţi mai mulţi jucători care s-ar putea alătura lotului condus de Cristian Pustai. Alături de gazişti în Serbia a plecat şi brazilianul Eric de Oliveira care ar putea îmbrăca din nou tricoul Gazului Metan dar şi kosovarul Azdren Llullaku. De asemenea în Serbia va fi prezent şi Jasmin Trtovac, jucător care a mai îmbrăcat şi el tricoul alb-negru. 
Ultimele noutăţi la echipă sunt fundaşul Valentin Creţu şi atacantul Mircea Axente care au semnat deja cu Gaz Metan.
Victorii în primele partide
Gaz Metan a început cu dreptul cantonamentul din Serbia. Formaţia lui Cristian Pustai a învins formaţia sârbă FK Zlatibor Cajetina cu scorul de 1-0. Singurul gol al confruntării a fost marcat în minutul 35 de Azdren Llullaku. Alb-negri au început în formula Răzvan Pleşca, Iulian Cristea, Sergiu Muth, Radu Zaharia, Valentin Creţu, Ionuţ Buzean, Ovidiu Bic, Alex Munteanu, Azdren Llullaku, Eric de Oliveira şi Mircea Axente. Ultimii doi au fost folosiţi doar în primele 30 minute şi au fost înlocuiţi cu Cristian Gavra şi Alexandru Buziuc. În repriza a doua au fost trimişi în teren Alexandru Greab, Jasmin Trtovac, Romeo Roberto, Răzvan Trif, Mihai Stancu, Cristian Danci, Alexandru Zaharia, Sabin Lupu, Ciprian Petre, Darius Olaru şi Aleksandar Susnjar. Romeo Roberto nu a evoluat decât 25 minute în repriza a doua, el ieșind accidentat.
Joi seara, medieșenii au obținut a doua victorie în Serbia. Gaz Metan a învins cu scorul de 3-1 formația Sindicatului Fotbaliştilor Profesionişti din Serbia. Golurile medieșenilor au fost marcate de Mircea Axente, Radu Zaharia și Alexandru Zaharia.
Un produs Blogger.